Skönhetsbehandlingen som gjort succé – synliga resultat på en enda behandling!

By 14 februari, 2016A Kroppsharmonie

NBE1000 och NBE Deep Skin

En skön och avkopplande behandling med synliga resultat på första behandllingen. Behandling är en mycket njutningsfull och behaglig metod. Behandlingarna upplevs som ljuvlig energigivande massage och ger snabba och hållbara resultat.
Vill du ha ett synligt ansiktslyft på en gång? Som dessutom är skön och avkopplande, utan konvalescens eller risker och som kan göras året om, oavsett hudtyp? Då ska du prova Nannic NBE1000 och NBE Deep Skin!
Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats inom skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte. En behandling med NBE 1000 kräver inga kirurgiska ingrepp utan upplevs som ljuvlig energigivande massage som ger snabba och synliga resultat.
Utan nålar, utan smärta och biverkningar!

– Behandlingsområden

NBE 1000

Hudföryngring och lyft

  • Lugnar ytliga kärl
  • Acneärr
  • Rynkor
  • Slapp hud
  • Strier
  • Fettvävnad och celluliter

– Behandlingarna

#1 – NBE 1000
1480:- / 90 min
Rengöring, NBE-apparat och avslutande produkter.
#2 – NBE Deep Skin
1650:- / 90 min

NBE Deep Skin

”NBE Deep Skin” behandling. En helt ny maskin utvecklad för djupgående behandling och som med fördel kan kombineras med NBE 1000 behandlingarna.
Behandlingen:  Inledningasfasen börjar med Ablatorn ett specialtillverkat verktyg som ger en lätt micropeeling. Gamla hudceller avlägsnas och förbereder huden för efterföljande del som är Infusorn med den punktbehandlas huden, denna lilla applikator skapas små microkanaler i huden som i kombination med  anpassat serum/koncentrat ger djupgående effekt på huden.
 Behandlingen avslutas med en lugnande ansiktsmask. Efter en Deep Skin ansiktsbehandling känns huden ren och fräsch.