Cliniccare är en av världens bästa hudvårdsserier

Lågmolekylär hyaluronsyra är en av de huvudsakliga komponenterna i hudvårdsserien från CLINICCARE. Hyaluronsyra spelar en vital roll i de metaboliska processerna så som interaktion mellan celler och synteser. Den bidrar till att öka immuniteten i hudcellerna och motverkar infektioner i hudcellerna. En av dess viktigaste egenskaper är att binda fukt. Vilket den gör – upp till 1000 gånger sin egen vikt!

Mängden hyaluronsyra i huden är direkt påverkande till hudens egen förmåga av att reparera sig själv. Olyckligtvis minskar detta med åldern. Det lämnar din hud mer oskyddad för föroreningar och orenheter samt att  alla processer som kräver hyaluronsyra att försämras. Av just den anledningen är det så viktigt att en AntiAge-produkt innehåller hyaluronsyra.

En utmaning med hyaluronsyran är att dess molekylstorlek är 3000 nanometrar i diameter medan utrymmet mellan hudcellerna är ca 100 nanometer. Det gör det omöjligt för konventionell hyaluronsyra att penetrera djupare ned i huden. I dag har Japanska forskare lyckats utveckla en hyaluronsyra som är endast 5 nanometer i diameter med höga joniseringsnivåer, vilket innebär att den har förmågan att nå djupt ned i hudlagret utan behovet av injektioner.

Cliniccare Microneedling

Microneedling, en spännande hudföryngrande behandling som frigör dig från hudbristningar, acneärr och reducerar rynkor. Proceduren är en ”mirakelbehandling” som uppmuntrar kroppen att producera mer kollagen och elastin. Detta innebär att huden blir fylligare och mer ungdomlig på bara några korta behandlingar (vanligen 3-6 behandlingar)

Den revolutionerande behandlingen fungerar genom att göra mikroskopiska kanaler i hudens. De knappt synliga kanalerna utlöser kroppens egen läkning- och reparationsprocess som leder till regenerering av huden, vilket i sin tur innebär att ny ungdomlig hud skapas på de områden som behandlats.

Microneedling

Microneedling är lämplig för:

Kollagenbrist – Förstorade porer– Åldrande hud – Solskadad hud – Pigmentförändringar – Hårlossning – Ärr – Hudbristningar

Resultatinriktade behandlingar utan kirurgiska ingrepp

Upplev ljuvliga behandlingar som ger synligt resultat direkt, ett revolutionerande genombrott inom modern hudvård. Högteknologiska apparaturer, specialutvecklade behandlingsserum och en komplett hudvårds-serie. Ett säkert, effektivt och smärtfritt koncept som stärker upp huden och främjar den naturliga tillväxten av kroppens egna celler.

Hur fungerar det? NBE kombinerar elektromagnetisk energi med bevisat effektiva ingredienser som har cellidentiska egenskaper. Med hjälp av radiofrekventa vågor ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna och de laddas med energi som ett batteri. Potentialdifferensen i cellmembranen ökar och eventuell obalans rättas till i membranets laddning. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär vilket hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. Tillsammans med de aktiva ingredienserna i behandlingsserumen slussas substanserna ner på djupet genom epidermis och verkar på cellnivå vilket ger enastående effekter.

Säker metod Behandlingarna med NBE sker med mycket hög säkerhet. Apparaturerna använder inte laserljus eller andra aggressiva metoder som annars lätt kan skada huden. Metoden är väl bepövad och används daglien världen över.

Resultatet Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling och huden känns mer elastisk, slätare och fastare. Dessutom får den en fantastisk lyster. Från den 5:e behandlingen triggas kroppens egna system igång vilket ger långvariga effekter mot hudens åldrande. Behandlingarna triggar i gång kroppens naturliga system och ökar syret- och näringsupptaget till cellerna, tillväxten av celler främjas, fukthalten i huden ökar och flödet av syrerikt blod förbättras. Dessutom ökar hudens absorption av aktiva ingredienser och strukturen på bindväven stärks.

 Behandlingsområden för ansiktet

 • Hudföryngring och lyft
 • Rynkor
 • Dubbelhaka
 • Mörka ringar under ögonen
 • Rosacea & Couperoser
 • Acne
 • Porreducering
 • Hyperpigmentering
Behandlingsområden för kroppen

 • Fettreducering
 • Celluliter
 • Strie och Ärr
 • Bröstlyft
 • Lymfdränage
 • Djupgående massage
 • Slapp hud (haka, mage, armar, ben)
 • Ytliga kärl

Hudvårdande produkter

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Dermalogicas hudvårds-serie innehåller inte komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande ingredienser, irriterande artificiella färger, parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.

Face Mapping® är Dermalogicas resultatinriktade och noggranna hudanalys. Hudterapeuten undersöker 14 olika ansiktszoner genom att titta och känna på huden. Därefter dokumenteras allt på en ansiktskarta som visar dig hur huden ser ut idag och vad du kan göra för att bevara eller förbättra din hudhälsa.

Face Mapping® tar inte mer än fem till tio minuter och kan uppdateras varje gång du ska inhandla produkter eller boka hudvårdsbehandlingar. Dessutom blir det lätt för både dig och din hudterapeut att följa de framsteg du gör.