Nannic

Nannic strävar efter att ständigt utvecklas och fortsätter vara en trendsättare inom innovativ hudvård och behandlingar. Samtliga produkter från Nannic är baserad på gedigen vetenskap och det är alltid mycket viktigt att varje formula är 100 % säker för vår metabolism. Forskning, utveckling och tillverkning sker på huvudkontoret i Belgien. I det egna laboratoriet samarbetar ledande forskare och dermatologer från hela världen.

Varumärket distribueras i 38 länder och nominerades 2016 till ett av världens bästa SPA-märke. Nannic Sverige grundades 1991 och erbjuder över 100 produkter inom bioaktiv hudvård och är idag en av marknadsledarna inom professionella hudvårdsbehandlingar.

Dermalogica

Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Dermalogicas hudvårds-serie innehåller inte komedogena ingredienser, dvs sådana som täpper till huden och därmed framkallar pormaskar. Produkterna är fria från tilltäppande mineraloljor, de innehåller heller inte allergiframkallande ingredienser, irriterande artificiella färger, parfymämnen eller uttorkande S.D.-alkohol.

Face Mapping® är Dermalogicas resultatinriktade och noggranna hudanalys. Hudterapeuten undersöker 14 olika ansiktszoner genom att titta och känna på huden. Därefter dokumenteras allt på en ansiktskarta som visar dig hur huden ser ut idag och vad du kan göra för att bevara eller förbättra din hudhälsa.

Face Mapping® tar inte mer än fem till tio minuter och kan uppdateras varje gång du ska inhandla produkter eller boka hudvårdsbehandlingar. Dessutom blir det lätt för både dig och din hudterapeut att följa de framsteg du gör.