070-925 37 01 info@akroppsharmonie.se

Massage

Varför massage?

Ett inre välbefinnande. Massage berör hudens miljoner känselreceptorer och stimulerar kroppens eget system för lugn och ro. Vid beröring frigörs hormonet oxytocin som har en läkande verkan i kroppen. Massagen ökar blodcirkulation, mjukar upp muskelspänningar, ökar rörligheten, huden blir mer elastisk samt ger en avkopplande känsla. Massagetekniker Massage på djupet. En kraftfull och något hårdare massageteknik där väst möter öst. Taktil massage med känslighet, soft touch. En mjukare massageteknik med klassiska inslag.
Hot Stone – massage med heta lavastenar där värmen tränger in på djupet och lösgör hårda spänningar i musklerna.

Massage med Djupvågsbehandling – Fasciabehandling
Behandlingen är för dig som har ont. Den är effektiv och skonsam behandling baserad på den senaste forskningen om hur kroppen fungerar. Behandlingen är specialist på behandling av bl.a. ryggvärk, nackproblem, frozen shoulder, tennisarmbåge och löparknä. Swedish Fascia Vibes- en ny effektiv och skonsam fasciabehandling som ökar rörlighet och avslappning, förbättrar virculstionen och ökar vätskefylldet.
60 min

 

Helkroppsmassage
Klassisk helkroppsmassage med aromaoljor och heta lavastenar på ryggen för spända och trötta muskler. Öka cirkulationen i musklerna, lösgör slaggprodukter och spänningar i hela kroppen. Regelbunden massage förebygger trötthet och smärta. I denna behandling så fokuserar vi på rygg, nacke och axlar.
60 min

 

Djupgående massage (med Magic Pot)
En djupgående massage med fokus på resultat! Radiofrekvens (0,8 MHz) RF genererar en djup värme tack vare friktionen som uppstår när radiovågor tränger igenom vävnaden.

Vakuum
Ger en effektiv bindvävsmassage samt ökar lymfflödet.

LED-ljud
Ger en ökad cirkulation som leder till att näringsämnen och syre får lättare att nå ut till mjukdelar vilket stimulerar läkningsprocessen.
Nervbanor, muskler och hud nås lättare av syre och näring samtidigt som kroppens slaggprodukter transporteras bort.
75 min

 

Massage – Hot Stone
Kroppsmassage med väldoftande aromaoljor, varma lavastenar och kalla marina stenar. En sten ”terapi” med ursprung från österländska tekniker med syfte att uppnå fysisk och psykisk balans. På så sätt åstadkommer man en djup avslappning för både kropp och psyke samt ger ny kraft och energi.

Förbättring av blodcirkulationen
Kroppens immunsystem stärks
Harmonisering av energiflödet
Upplösning av slaggprodukter

90 min

 

Massage med delvis varma stenar på ryggen
Klassisk helkroppsmassage med aromaoljor och heta lavastenar på ryggen för spända och trötta muskler
60 min

 

Klassisk massage
Klassisk massage är avkopplande massage för muskler.

30 min
45 min

 

Massage Djupgående med NBE 3000
En kraftfull behandling som ger en total avkoppling med hjälp av NBE 3000 i kombination med klassisk massage.
90 min

 

Hälsoresurs Samarbete Klippkort

Personliga klippkort som hanteras och betalas via Hälsoresurs.

25 min, 40 min, 50 min