070-925 37 01 info@akroppsharmonie.se

Infuzion System Original

Nålfri, effektiv filler & mesoterapi | CE

Infuzion är en revolution som gör det möjligt att föra in 5ml hyaluronsyra i huden på 20 minuter utan nål.

Behandlingsmetoden sker med hjälp av en strömladdad kula som rullas på hudytan. Samtidigt förs hyaluronsyra in i dermis via hårfollikeln och svettkörteln. Mindre rynkor fylls ut och huden får en jämn fin yta med lyster.

 

Pris Infusion (utan nålar) 60 min
Rekommenderar för kunder att ta 3 behandlingar med 7 dagars i mellanrum.

 

Behandling

Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer.
Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar.

Behandlingen ger omedelbar effekt. Fina linjer och mindre rynkor fylls ut. Huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.

Protokoll

  • För ultimat och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.

 

  •  CIDESCO, en av de största globala organisationerna för hudterapeuter uppärksammade Infuzion System som en revolution inom jontofores i sin Internationella magasin år 2018.

 

  • Infuzion System slussar in skinboosters ner i huden via hårfollikeln och svettkörteln. Det är en vidareutveckling av jontoforesmetoden. Man för ner hyaluronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.