070-925 37 01 info@akroppsharmonie.se

Klassiska Ansiktsbehandlingar

Vad innebär en ansiktsbehandling?
Ansiktsbehandlingar ger dig en renare och friskare hud. Först gör jag en hudanalys (face-mapping) för att kunna ge just din hud rätt behandling. Det optimala resultatet når du med upprepade behandlingar men redan efter den första sessionen märker du skillnad. Alla behandlingar avslutas med en stunds avkoppling och avslappning samt konsultation om hur du bör ta hand om din hy.

 

Klassisk Ansiktsbehandling 75 minuter
Ansiktsrengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, formning av bryn, ansiktsmassage, hals, nacke och axlar, mask och avslutar med fukt och skydd.
75 min / 1 200 kr

 

Vitamin C-PRO
Dermalogica kraftfull lystergivande behandling med ultrastabil vitamin C.
Jämnar ut hudton och fina linjer.
60 min / 1 200 kr

 

Dermalogica Kemisk Peel Pro Power 30
En hög koncentrerade alfa-och behydroxisyror i kombination med låga pH-värden, avlägsnas hudens yttre lager och cellförnyelsen stimuleras. Kemiska peelingar behandlar markanta ålderförändringar såsom linjer, rynkpr och pigmentering. Behandlingsrekommendationer: Mellan 4-6 gånger 2-4 veckors mellanrum

30 min / 700 kr

 

Dermalogica Kemisk Peel Pro Power 60
Dermalogicas nya kemiska peelingar behandlar markanta ålderförändringar såsom linjer,rynkor, pigmentering även möjligheten att behandla fett problemhy för att dämpa talgproduktion.
Dermalogicas kemiska peeling har specifika och hög koncentrerade alfa-och betahydroxisyror i kombination med låga pH-värden, avlägsnas hudens yttre lager och cellförnyelsen stimuleras.
Behandlungsrekommendationer:
4-6 gånger
2-4 veckors mellanrum

60 min / 1 200 kr

 

Ansiktsmassage Klassisk/ Lymfdränage
Lymfdränage: en massage som är effektive för att dränera vätska på ansiktet. En manuell massage teknik av Dr. Vodder. Behandlingen passar utmärkt för kunder som är rocassea, känslighud, acne, huvudvärk, migrän och stressad person. Klassisk ansiktsmassage: utmärkt för personer som är stressad, tappat kollagen och elastin på huden, uttorkad hud och dålig blodcirkulation. OBS! Rekommenderas att du inte ska ha makeup och maskara på dig när du kommer.
40 min / 890 kr