070-925 37 01 info@akroppsharmonie.se

Klassiska Ansiktsbehandlingar

Vad innebär en ansiktsbehandling?
Ansiktsbehandlingar ger dig en renare och friskare hud. Först gör jag en hudanalys (face-mapping) för att kunna ge just din hud rätt behandling. Det optimala resultatet når du med upprepade behandlingar men redan efter den första sessionen märker du skillnad. Alla behandlingar avslutas med en stunds avkoppling och avslappning samt konsultation om hur du bör ta hand om din hy.

 

Klassisk Ansiktsbehandling 75 minuter
Ansiktsrengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, formning av bryn, ansiktsmassage, hals, nacke och axlar, mask och avslutar med fukt och skydd.
75 min 

 

Ansiktsmassage Klassisk/ NBE Lymfdränage
Lymfdränage: en massage som är effektive för att dränera vätska på ansiktet. En manuell massage teknik av Dr. Vodder. Behandlingen passar utmärkt för kunder som är rocassea, känslighud, acne, huvudvärk, migrän och stressad person. Klassisk ansiktsmassage: utmärkt för personer som är stressad, tappat kollagen och elastin på huden, uttorkad hud och dålig blodcirkulation. OBS! Rekommenderas att du inte ska ha makeup och maskara på dig när du kommer.
30 min

 

Ört Peeling med lyster
En kort kemisk peel behandling för dig som vill ha en Quick fix men effektivt.
30 min

 

Ansiktsbehandling med Beauty Peel by Alex (Herbs2Peel)
Klassisk ansiktsbehandling med följande av naturlig peeling metod för hudförändringar, rosacea och acne/ orenhy baserad på en blandning av rena örter. Ansiktsmask. Avslutar med fukt och skydd. Huden känner sig fast, fräsch och fin lyster.
90 min eller kur 4 x 90 min